Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
obrázky | seznam

Korenie do mletých mias

Táto kategória ponúka korenie a koreniace zmesi, ktoré sú určené na prípravu karbanátkov, sekaných alebo iných mletých mäsových zmesí. Náš tip je zmes korenia Karboš.

Adobado

Mierne pikantné korenie, obľúbené predovšetkým u tých, ktorí holdujú španielskej kuchyni. Práve Adobado Vás vtiahne svojou vôňou do atmosféry Španielska.

více informací

Adžika

Adžika je pôvodom gruzínska zmes korenia. V tejto lokalite sa používa dodnes ako pasta či horčica. 

více informací

Aztécky poklad

Zmes výborného korenia ponúkajúca široké využitie. Univerzálne suroviny, z ktorých je Aztécky poklad vyrobený, Vám ochutia takmer akýkoľvek druh jedla. 

více informací

Barbecue detské

Zmes korenia bez glutamánu vhodné na pečenie a grilovanie mäsa a zeleniny. Vhodné pre deti od 6 rokov. 

více informací

Barbecue so zeleným korením

Vynikajúca na nakladanie mäsa, predovšetkým grilovanie, prípravu na ražni a pečenie. Vhodná na všetky druhy mäsa, zverinu, ryby i zeleninu. Môžete pridať i do domácich klobás, gulášu alebo použiť…

více informací

Bazalka

V súčasnej dobe jedna z najpoužívanejších byliniek, vyniká svojou nádhernou vôňou a dodáva všetkým jedlám špecifickú arómu. Používajte ju do paradajkových pokrmov, na cestoviny, na pizzu, do…

více informací

Biele korenie celé

Biele korenie pochádza z Indie. Jedná sa o rovnaký produkt ako všetkým známe čierne korenie, ale získava sa inou technológiou. Žaje sa až v dobe, keď sú bobule úplne zrelé. Zrná sa namáčajú do…

více informací

Biele korenie mleté

Peper je jedno z najznámejších a najrozšírenejších korení sveta. Má ostrejšiu chuť a jemnejšiu vôňu ako čierne korenie. Používa sa taktiež ako súčasť rôznych koreniacich zmesí. Hodí sa na…

více informací

Bobkový list celý

Sú to listy vavrínu, stále zeleného kra. Aj sušené listy by mali mať pekne zelenú farbu. Dávajte ho do každého pácu na mäso, do nálevov na zeleninu a na huby, do hovädzej polievky, do omáčok a na…

více informací

Bobkový list mletý

Bobkový list je korením do polievok, omáčok a pokrmov z jedného hrnca. Pridáva sa pri pečení alebo dusení, k rybám, mäsu a k hydine. Využíva sa taktiež pri príprave paštét z hydinovej a bravčovej…

více informací

Chilli papričky celé

Chilli papričky jsou vhodné především pro milovníky pikantních jídel. Stačí pár zrnek a jídlo dostane nádech pekelné kuchyně. Vhodné do omáček, gulášů, k zavařování, využití nachází především k…

více informací

Chilli papričky drvené

Chilli papričky patria do skupiny pikantného korenia (koreniacich zmesí). Odporúčame ich používať do omáčok, gulášov, na zaváranie, využitie predovšetkým na prípravu mexických a indických pokrmov.…

více informací

Cibuľa sušená

Sušená cibuľa je výborným pomocníkom v kuchyni. Pri príprave jedál nemusíte utierať slzy a pritom Vaše jedlo prevonia rovnako kvalitne, ako keby bola čerstvá. Zachováva si vôňu a silu svojej arómy…

více informací

Čierne korenie celé

Čierne korenie je najpoužívanejšie korenie sveta. Do jedál sa dáva buďto celý alebo mletý. Žne sa v nedozrelom stave a využitie nachádza snáď vo všetkých druhoch slaných jedál. Čierne korenie…

více informací

Čierne korenie farebné celé

Farebné čierne korenie je zmes zeleného korenia, bieleho korenia, čierneho a ružového korenia. Čierne korenie je jedným z najrozšírenejších korení sveta. Vyniká svojou vôňou a ostrou chuťou.…

více informací

Čierne korenie mleté

Čierne korenie je najpoužívanejšie korenie sveta. Do jedál sa dáva buď celé alebo mleté. Žne sa v nedozretom stave a využitie nachádza snáď vo všetkých druhoch slaných jedál.

více informací

Country korenie

Veľmi aromatická koreniaca zmes s rímskou rascou (kumin). Patrí medzi dekoratívne druhy korenia, ktoré Vaše mäso i krásne nazdobia. Je určená k pečeniu, duseniu, grilovaniu a príprave mäsa, rýb i…

více informací

Čubrica

Veľmi intenzívne voňajúca koreniaca zmes Čubrica sa vďaka svojmu zloženiu používa všade tam, kde používate saturejku alebo majoránku. Obľúbená predovšetkým v balkánskej kuchyni, ale svoje…

více informací

Detská Vega

Detská vega je zmes sušenej zeleniny, ktorá svoje uplatnenie nájde nielen v polievkach. Táto koreniaca zmes je ideálna na dochutenie jedál. Skúste ju pridať napríklad do pomazánok, šalátov,…

více informací

Domáca sekaná

Táto koreniaca zmes je vhodná do mletých mäsových zmesí. Pridávajte napríklad do karbonátkov, sekanej alebo zeleninovej kaše. Svoje využitie nachádza taktiež v polievkach, predovšetkým v…

více informací

Dymová soľ hrubá

Neobsahuje E621 (glutamán sodný) - je určená na prípravu všetkých pokrmov, ktorým chcete dodať vôňu po dyme alebo údení. Vhodná do kapustovej polievky alebo ju môžete použiť tesne pred dokončením…

více informací

Dymová soľ jemná

Neobsahuje E621 (glutamán sodný) - je určená na prípravu všetkých pokrmov, ktorým chcete dodať vôňu po dyme alebo údení. Vhodná do kapustovej polievky alebo ju môžete použiť tesne pred dokončením…

více informací

Grilovacie korenie

Táto zmes grilovacieho korenia má v kuchyni široké využitie. Je vhodná ako na hydinu, bravčové a rybie mäso, tak taktiež na pečenie, grilovanie alebo k príprave marinád. Môžete pridať i do rizota,…

více informací

Gyros korenie

Zmes korenia na grécky Gyros, ktorý sa pripravuje na zvislom rožni a postupne odkrajuje. Môžete použiť na grilovanie (zmiešajte s olejom a citrónovou šťavou), pečenie, k príprave mäsa na otvorenom…

více informací

Hrubozrnná morská soľ

Morská soľ sa získava odparovaním morskej vody. Možno ňou plnohodnotne nahradiť obyčajnú kuchynskú soľ. Morská soľ obsahuje celý rad stopových prvkov (jód, bróm, draslík, sodík), ktoré sú pre naše…

více informací

Hungária

Príjemne ostrá koreniaca zmes maďarského pôvodu k príprave jedál na rožni a grilovaniu všetkých druhov mäsa, rýb i zeleniny. Je výborná taktiež na zverine, domácich klobáskach alebo v sekanej.

více informací

Kajenské korenie (kajenská paprika)

Kayenské alebo Kajenské korenie sú mleté chilli papričky. Jedná sa o jedno z najostrejších korení z našej ponuky korenia. Kayenské (kajenské) korenie sa odporúča používať namiesto klasického…

více informací

Karboš

Táto koreniaca zmes je vhodná predovšetkým k príprave karbonátkov alebo pečeného sekaného. Hodí sa do všetkých mletých mäsových zmesí. Dodáva mäsu výraznú chuť. Je taktiež vhodným doplnkom do…

více informací

Kari korenie

Kari je zmes 25 druhov korenia. Žltú farbu má vďaka kurkume, ktorá sa pridáva aj samostatne do väčšiny indických jedál. Má sladkú až štipľavú chuť, a jej množstvo by ste rozhodne nemali preháňať.…

více informací

Klobásové korenie

Máte radi domáce klobásky? Tento koreniaci prípravok Vám s výrobou a dochutením pomôže. Návod na použitie: 10g zmesi/ 1kg. Môžete použiť taktiež do sekanej alebo do karbonátkov. 

více informací

Korenie červené celé

Peper červený (ružový) nie je pravým peprom, ale pôvodom je z brazílskeho peprovníku. Chuť tohto druhu pepru je nasladlá, jemne pikantná a aromatická. 

více informací

Koriander celý

Koriander je príbuzný rasce, anízu a kôpru a tvorí jednu zo základných prísad indického korenia. Je súčasťou mnohých zmesí ako napríklad Country korenia, Adžika, Kari, a iných. Používa sa aj na…

více informací

Králičie a baranie

Zmes korenia s rímskou rascou, cesnakom a rozmarýnom, ktorá veľmi dobre ochutí nielen králičie mäso a mäso škopové, ale je výborná i na zverine či bravčovom. Mäso môžete do zmesi naložiť alebo len…

více informací

Krkovička rascová

Zmes korení určená k pečeniu, duseniu a grilovaniu mäsa. Vhodná i do marinád a k nakladaniu mäsa. Vyniká na bravčovej krkovičke alebo iných steakoch.

více informací

Majorán

Korenie majorán je zmes listov a kvetov tejto bylinky. Používa sa hlavne do paštét, strukovinových pokrmov, polievok, na dusenie, do údenín, nechýba ani vo fašírkach a dobre chutí aj s hovädzím.

více informací

Medvedí cesnak

Medvedí cesnak je bylina rastúca vo voľnej prírode. Môžeme ju použiť ako liečivú bylinu, ale aj ako korenie do zeleninových a cestovinových šalátov, polievok, omáčok, k mäsu a do pomazánok. Je…

více informací

Medvedí grill

Zmes korenia Medvedí grill sa používa na pečenie, grilovanie, minútky, dusenie, ryby, kuracie mäso alebo zeleninu. Je veľmi chutná a dodá jedlu výraznú chuť i arómu. 

více informací

Mexicana grill

Pikantná zmes korení Mexicana grill je výborná na prípravu všetkých druhov mäsa. Muškátový oriešok dodá jedlu ostrosť a mierne nahorklú chuť. Táto zmes je vhodná taktiež na prípravu paštét, údenín…

více informací

Muškátový orech mletý

Muškátový orech má špecifickú aromatickú vôňu, ostrejšiu, korenistejšiu a výraznejšiu než muškátový kvet. Orieškom aromatizujte napríklad nápoje (koktejly, zeleninové šťavy, mliečne nápoje, punč,…

více informací

Nové korenie celé

Nové korenie alebo taktiež jamajské korenie, pripomína chuťou čierne korenie, klinček, škoricu a muškátový oriešok v jednom. Toto korenie sa dostalo do Európy v 17. storočí z nového sveta, preto…

více informací

Oregano – Dobromyseľ

Táto bylinka je hojne využívaná v talianskej kuchyni, napríklad pizzu si bez nej nedokážeme predstaviť. Dávajte ju všade tam, kde by ste dali majoránku, ale aj na cestoviny, zeleninové šaláty,…

více informací

Paella

Paella je pikantná koreniaca zmes s kurkumou, cesnakom, bielym peprom a rozmarýnom. Paella je ďaleko jemnejšia než kari a taktiež menej slaná. Pod slovom Paella si mnohí z Vás predstavia…

více informací

Paprika pálivá

Ostro pálivé korenie. Ideálne pre milovníkov pikantných jedál. 

více informací

Paprika údená sladká

Paprika údená sladká je dobrou prísadou na dochutenie a dofarbenie jedál, do omáčok, údenín, syrov, polievok. Svojou vôňou dodá jedlám nádych údenia. 

více informací

Pažítka

Pažítka sa používa vo všetkých európskych kuchyniach, ďalej čínskej, indickej, ale i severoamerickej. Najemno nakrájaná pažítka vylepší nielen chuť, ale i vzhľad všetkých druhov šalátov, vaječných…

více informací

Petržlen sušený

Sušený petržlen možno pridávať takmer do všetkých pokrmov, do polievok, omáčok, plniek, na mäso, do šalátov, na ozdobenie chlebíčkov, na varené zemiaky a ryžu. Má veľmi široké využitie a hlavne…

více informací

Rasca rímska celá

Rasca rímska je ďaleko aromatickejšia ako rasca, na ktorú sme v slovenskej kuchyni zvyknutí. Používa sa predovšetkým v indonézskej kuchyni a je stavebným kameňom korenia kari. 

více informací

Saturejka

Saturejka je výborné korenie do všetkých druhov jedál. Má peprovú chuť a niekedy sa používa namiesto pepru. Vhodná do všetkých pokrmov. Má príjemnú, mierne štipľavú, korenistú vôňu, ktorá…

více informací

Tymián

Tymián je bylinka, ktorá je vhodná do sekaného mäsa, ku zverine, do sviečkovej a paradajkovej omáčky, k pečienke, rybe, do paštét aj do údenín, na bravčové a baranie mäso, ale aj na syry. 

více informací

Vega bez glutamánu a bez lepku (zloženie ako vegeta)

Polievkové korenie so sušenou zeleninou a soľou, ktoré má v kuchyni široké využitie. Používa sa nielen do polievok a omáčok, ale ochutí dobre i kel, špenát, využijete ju taktiež v studenej kuchyni…

více informací

Záhradná pochúťka

Zmes korenia bez soli takmer do všetkých jedál - do polievok, omáčok, na mäso, do šalátov a pomazánok. 

více informací