Čo budeme potrebovať na cesto: | |
|
Postup:
Varenú repu rozmixujeme v nožovom mixéri, pridáme olej, jogurt, jablčné pyré a ešte premixujeme.
V mise zmiešame všetky ostatné suroviny, prilejeme mixovanú repnú zmes a poriadne premiešame.
Preložíme do formy na tortu vymazanej kokosovým olejom a vysypanej kokosom (alebo iným olejom a celozrnnou múkou).
Pečieme na 200 °C počas 45 minút.
Čo budeme potrebovať na krém: | |
|
Postup:
Kokosové mlieko vložíme deň vopred do chladničky.
Kešu namočíme na 2 hodiny do vody. Vodu zlejeme a Kešu rozmixujeme s jogurtom. Pridáme vanilkový cukor a citrónovú šťavu podľa chuti.
Primixujeme rozpustený kokosový olej a dáme do chladničky zatuhnúť.
Vytiahneme z chladničky kokosové mlieko, otvoríme ho a vyberieme len tú ztuhnutú časť do misy.
Vyšľaháme a pridáme ztuhnutý kešu krém. Dáme opäť do chladničky zatuhnúť.
Na tento recept môžete zakúpiť Rojikovo korenie:
Vanilka pravá |
Tento recept poskytol portál: Iveta Ondruchová