Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým vyjadrujete svoj súhlas.
Súhlasím
obrázky | zoznam

Španielska kuchyňa

Adobado

Mierne pikantné korenie, obľúbené predovšetkým u tých, ktorí holdujú španielskej kuchyni. Práve Adobado Vás vtiahne svojou vôňou do atmosféry Španielska.

viac info

Argentína

Originálna jemne pikantná koreniaca zmes, vhodná pri marinovaní, grilovaní, príprave jedál na ražni alebo pečení všetkých druhov mäsa. Výborne chutí tiež v dusenej alebo grilovanej zelenine,…

viac info

Barbecue detské

Zmes korenia bez glutamánu vhodné na pečenie a grilovanie mäsa a zeleniny. Vhodné pre deti od 6 rokov. 

viac info

Biele korenie celé

Biele korenie pochádza z Indie. Jedná sa o rovnaký produkt ako všetkým známe čierne korenie, ale získava sa inou technológiou. Žaje sa až v dobe, keď sú bobule úplne zrelé. Zrná sa namáčajú do…

viac info

Biele korenie mleté

Peper je jedno z najznámejších a najrozšírenejších korení sveta. Má ostrejšiu chuť a jemnejšiu vôňu ako čierne korenie. Používa sa taktiež ako súčasť rôznych koreniacich zmesí. Hodí sa na…

viac info

Cibuľa sušená

Sušená cibuľa je výborným pomocníkom v kuchyni. Pri príprave jedál nemusíte utierať slzy a pritom Vaše jedlo prevonia rovnako kvalitne, ako keby bola čerstvá. Zachováva si vôňu a silu svojej arómy…

viac info

Čierne korenie celé

Čierne korenie je najpoužívanejšie korenie sveta. Do jedál sa dáva buďto celý alebo mletý. Žne sa v nedozrelom stave a využitie nachádza snáď vo všetkých druhoch slaných jedál. Čierne korenie…

viac info

Čierne korenie farebné celé

Farebné čierne korenie je zmes zeleného korenia, bieleho korenia, čierneho a ružového korenia. Čierne korenie je jedným z najrozšírenejších korení sveta. Vyniká svojou vôňou a ostrou chuťou.…

viac info

Čierne korenie mleté

Čierne korenie je najpoužívanejšie korenie sveta. Do jedál sa dáva buď celé alebo mleté. Žne sa v nedozretom stave a využitie nachádza snáď vo všetkých druhoch slaných jedál.

viac info

Citrónové korenie biele

Zmes k príprave steakov, zveriny a predovšetkým rýb, vhodná i k dochuteniu zeleninových šalátov. Dodáva pokrmom peprovo-kyslastú chuť. Najväčšie využitie však nachádza hlavne na steakoch z…

viac info

Country korenie

Veľmi aromatická koreniaca zmes s rímskou rascou (kumin). Patrí medzi dekoratívne druhy korenia, ktoré Vaše mäso i krásne nazdobia. Je určená k pečeniu, duseniu, grilovaniu a príprave mäsa, rýb i…

viac info

Drakulova smrť

Už len názov Drakulova smrť vypovedá o chuti tejto veľmi ostrej zmesi korenia. Použijte ju napríklad k dochuteniu omáčok, gulášov, mäsa a iných pokrmov, ktoré máte radi pálivé.   

viac info

Grilovacie korenie

Táto zmes grilovacieho korenia má v kuchyni široké využitie. Je vhodná ako na hydinu, bravčové a rybie mäso, tak taktiež na pečenie, grilovanie alebo k príprave marinád. Môžete pridať i do rizota,…

viac info

Hrubozrnná morská soľ

Morská soľ sa získava odparovaním morskej vody. Možno ňou plnohodnotne nahradiť obyčajnú kuchynskú soľ. Morská soľ obsahuje celý rad stopových prvkov (jód, bróm, draslík, sodík), ktoré sú pre naše…

viac info

Korenie červené celé

Peper červený (ružový) nie je pravým peprom, ale pôvodom je z brazílskeho peprovníku. Chuť tohto druhu pepru je nasladlá, jemne pikantná a aromatická. 

viac info

Majorán

Korenie majorán je zmes listov a kvetov tejto bylinky. Používa sa hlavne do paštét, strukovinových pokrmov, polievok, na dusenie, do údenín, nechýba ani vo fašírkach a dobre chutí aj s hovädzím.

viac info

Mexicana grill

Pikantná zmes korení Mexicana grill je výborná na prípravu všetkých druhov mäsa. Muškátový oriešok dodá jedlu ostrosť a mierne nahorklú chuť. Táto zmes je vhodná taktiež na prípravu paštét, údenín…

viac info

Paella

Paella je pikantná koreniaca zmes s kurkumou, cesnakom, bielym peprom a rozmarýnom. Paella je ďaleko jemnejšia než kari a taktiež menej slaná. Pod slovom Paella si mnohí z Vás predstavia…

viac info

Paprika pálivá

Ostro pálivé korenie. Ideálne pre milovníkov pikantných jedál. 

viac info

Paprika údená sladká

Paprika údená sladká je dobrou prísadou na dochutenie a dofarbenie jedál, do omáčok, údenín, syrov, polievok. Svojou vôňou dodá jedlám nádych údenia. 

viac info

Ražňové korenie

Korenie na prípravu jedál na ražni, letné barbecue, ale aj dusenú zeleninu. Koreniaca zmes s bazalkou a šalviou na taliansky spôsob. Používa sa na pečenie, minútky a dusenie mäsa, rýb a zeleniny.…

viac info

Šafrán

Šafrán má zvláštnu vôňu a korenistú chuť. Jeho aróma zvýrazní chuť a  dodá žltú farbu mäsovým vývarom, ryži, omáčkam, syrom. Farbivo, ktoré šafrán obsahuje, sa ľahko rozpúšťa vo vode. Najviac…

viac info