Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
Jalovec celý/ Borievka

Jalovec celý/ Borievka

Jalovec celý alebo borievka je vhodný hlavne do ťažších pokrmov. Jeho bohatá živicová aróma sa výborne hodí na zverinu, mäso na divoko, na škopové, do marinád, do gulášov, alebo skúste i do kyslej kapusty alebo sviečkovej. Jalovec sa používa i pri výrobe destilátov, z ktorých je najznámejší gin a borovička.
 
Táto rastlina má svoj pôvod v strednej Európe. Korenie je preto rozsiahle predovšetkým v bavorskej, rakúskej a českej kuchyni. 
 
KORENIE AKO LIEK
Jalovec je močopudný, pôsobí proti nadúvaniu a zlepšuje trávenie, má vplyv i na dýchanie. 
SLOŽENÍ:

jalovec (borievka)

2,80 € / 50g
Skladem více jak 10 kusů.
Expedujeme do druhého dne.
ks