Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím

Paštrnáková polievka

Príprava krémových polievok je nesmierne jednoduchá a výsledok je vždy perfektný.

 

Čo budeme potrebovať:  

Postup:

Hríby si namočíme do vody aspoň na dve hodiny. Ak nemáme sušené hríby použijeme čerstvé lesné huby (šampiňóny), ktoré podusíme na cibuľke.
Zemiaky a paštrnák očistíme a nakrájame na kocky.
Všetky prísady preložíme do hrnca, pridáme korenie a zalejeme vývarom (vodou).
Po zovretí varíme 20 minút. Polievku vypneme, pridáme miso pastu, vyberieme celé korenie a rozmixujeme. Ochutnáme a prípadne dosolíme.
Polievku podávame posypanú semienkami, klíčkami a kvasenou zeleninou.

 

Na tento recept môžete zakúpiť Rojikovo korenie:

kmín-mletý majoránka bobkový-list-celý
Rasca mletá Majorán Bobkový list celý
nové-koření pepř-barevný-celý
Nové korenie celé Čierne korenie farebné celé

                                                                                               Tento recept poskytol portálIveta Ondruchová